(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

Opbouw van de laserlasmachine voor Airopack vordert gestaag

Airopack heeft een nieuw type spuitbus ontwikkeld waarbij het drijfgas is vervangen door perslucht, met deze techniek blijft de druk in de spuitbus altijd constant en werkt in tegenstelling tot een normale spuitbus zelfs ondersteboven. Het gebruik van perslucht is aanzienlijk milieuvriendelijker dan drijfgas, bovendien is het product van kunststof vervaardigd en daarmee volledig te recyclen.

Van Wees Waalwijk is reeds begonnen met de assemblage van de eerste twee laserlasmachines, de besturing wordt in samenwerking met Van Doren Engineers uitgevoerd. De toegepaste laserstralen zorgen zeer plaatselijk voor een dusdanig hoge temperatuur zodat een permanente luchtdichte lasverbinding ontstaat tussen de verschillende kunststof delen. De laserlasmachines maken gebruik van laserapparatuur van Aeson Solutions.

Tevens heeft de laser een geavanceerde controlefunctie waardoor de kwaliteitsnorm voortdurend bewaakt wordt. De laserlasmachines zijn onderhoudsarm en bovenal milieuvriendelijk. Wij kijken uit naar het moment van ingebruikname door Airopack!

Terug naar overzicht

Contact

    Share This
    Optimized with PageSpeed Ninja