(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

Cobot en andere robotica – Van Wees Waalwijk heeft de oplossing

Een cobot is uniek, omdat deze wordt ontworpen met het doel fysiek te communiceren met mensen in een gedeelde werkruimte. Hij helpt uw werknemers hun dagelijkse taken te volbrengen door ze daarin te ondersteunen. Hierin onderscheidt de cobot zich van andere robots die helemaal zelfstandig opereren of met slechts geringe begeleiding. Er is geen fysieke interactie met werknemers, zoals bij een cobot. Van Wees Waalwijk is een specialist in robotica en beschikt daarbij over uitgebreide kennis. Deze kennis is nu ingezet om de ontwikkeling richting cobot mogelijk te maken.

Robotica

Een stap voorblijven

In de industrie worden robots veelal gebruikt om goedkoper en gemakkelijker te produceren. Van Wees Waalwijk ontwikkelt roboticatoepassingen die het mogelijk maken om (semi) geautomatiseerde handelingen nóg nauwkeuriger en sneller uit te voeren. Zo blijft u de concurrentie een stap voor.

Recair

Deksel-montagemachine

De deksel-montagemachine is een volledig geautomatiseerde robotcel waarin kunststof deksels worden gelijmd aan de boven- en onderzijde van een warmtewisselaar. Voor het handlen van de deksels wordt er gebruik gemaakt van een Fanuc-robot.

Producon

Vlaaienuitwerp-robot

De vlaaienuitwerp-robot is in staat om 4 pannetjes met diverse afmetingen op te pakken om vervolgens in een vloeiende beweging de verse vlaaien uit het pannetje te werpen op een transportband.

Van Wees Waalwijk

Mobiele robot

De mobiele robot is een door Van Wees Waalwijk ontwikkeld concept. Deze robot kan gezien worden als een flexibele werknemer, aangezien hij op meerdere plekken inzetbaar is, eenvoudig te programmeren is en er geen hekwerk voor vereist is. De realisatie van onze cobot is een feit. Door de enorme multifunctionaliteit kan hij te allen tijde optimaal benut worden en wordt het rendement op de investering sterk vergroot!

Share This