(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

Robotica: nauwkeurig en efficiënt

Van Wees Waalwijk is een specialist in robotica. Robots voeren uw werkprocessen gemakkelijker en goedkoper uit. Efficiënt produceren was nog nooit zo eenvoudig. Er was echter altijd wel een probleem. De meeste robots kennen een vaste plek, omdat ze of ergens aan bevestigd zijn óf te log zijn om te verplaatsen. Van Wees Waalwijk komt met de oplossing door het ontwikkelen van de mobiele robot. Een robot die gezien kan worden als een flexibele werknemer en die multifunctioneel inzetbaar is. Ook wel een cobot genoemd.

De flexibele werknemer met de Mobiele robot

De mobiele robot is een door Van Wees Waalwijk ontwikkeld concept. Deze robot kan gezien worden als een flexibele werknemer, aangezien hij op meerdere plekken inzetbaar is, eenvoudig te programmeren is en er geen hekwerk voor vereist is. Door deze multifunctionaliteit kan de mobiele robot optimaal benut worden en wordt de ‘return on investment’ sterk vergroot! Of het nu om het verpakken van uw producten gaat of het stapelen van losse artikelen, met de mobiele robot is alles een koud kunstje. Van Wees Waalwijk heeft met de mobiele robot echt een nieuwe stap gezet in de wereld van de robotica.

Gerealiseerde toepassingen door van Wees Waalwijk

Recair: Deksel-montagemachine

De deksel-montagemachine is een volledig geautomatiseerde robotcel waarin kunststof deksels worden gelijmd aan de boven- en onderzijde van een warmtewisselaar. Voor het handlen van de deksels wordt er gebruik gemaakt van een Fanuc-robot.

Producon: Vlaaienuitwerp-robot

De vlaaienuitwerp-robot is in staat om 4 pannetjes met diverse afmetingen op te pakken om vervolgens in een vloeiende beweging de verse vlaaien uit het pannetje te werpen op een transportband.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

 

 

ONZE GEGEVENS

Emmikhovensestraat 113
5145 PB Waalwijk

Telefoon: (0416) 67 39 67
Email: info@vanweeswaalwijk.nl

Officieel zakenvriend van KWF Kankerbestrijding
Partner van de Green Deal Waalwijk
Share This
Optimized with PageSpeed Ninja