(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

Bakkerij automatisering in de voedingsindustrie

De voedingsindustrie is een branche waar van Wees Waalwijk zijn sporen heeft verdiend. Daar waar de standaardmachines niet te koop zijn, zijn wij een unieke partner die samen met u op zoek gaat naar de juiste oplossing en hebben daarbij voldoende kennis in huis van “clean design” en de kernpunten van het HACCP-systeem. Wij zijn dé veelzijdige partner op u te helpen met de automatisering in uw bakkerij.

Banketbakkerij de Maro

Bakplatentransport t.b.v. eierkoeken

Het bakplatentransport is een door Van Wees Waalwijk ontworpen, gebouwde en ter plaatse geïnstalleerde productielijn. Bakplaten met eierkoeken worden ontstapeld, getransporteerd naar de depanner voor het depannen van de eierkoeken en via een borstelunit en een koelsectie getransporteerd naar de stapelaar.

Bakkersland Kerkrade

Waterstraal-snijmachine

De waterstraal-snijmachine kan diverse decoratieve patronen aan het brooddeeg aanbrengen alvorens deze in de oven gaat voor het afbakproces. De machine is eenvoudig los te koppelen van de productielijn voor reiniging en onderhoud.

Bakkersland Waalwijk

Eierkoek-doseermachine

De eierkoek-doseermachine is ontwikkeld en gebouwd om het eierkoekendeeg op bakpapier te spuiten. Het bakpapier wordt via een af- en opwikkelsysteem door de oven getransporteerd en vervolgens worden de gebakken eierkoeken door een transportband naar de inpakafdeling overgebracht.

Perfetti van Melle

Snoepkettingmachine

De snoepkettingmachine is gebouwd voor het sorteren op dikte en zeven van de snoepkralen, om ze vervolgens in de trommel met behulp van de producthouder te sorteren in rijen om zo het elastiek erdoor te rijgen en te knopen/knippen met als eindresultaat de snoepketting.

Share This