(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

automatisering in de voedingsindustrie

altijd een oplossing

Procesautomatisering speelt een steeds grotere rol. Ook in de voedingsindustrie. Van snoepfabrikant tot bakkerij, de automatisering is in goede handen bij Van Wees Waalwijk. Wij beschikken over veel ervaring en kennis en ontwikkelen in overleg met u automatisering op maat. Uiteraard houden we bij uw automatisering “clean design” en HACCP-normeringen in het achterhoofd. 

Banketbakkerij de Maro

Bakplatentransport t.b.v. eierkoeken

Het bakplatentransport is een door Van Wees Waalwijk ontworpen, gebouwde en ter plaatse geïnstalleerde productielijn. Bakplaten met eierkoeken worden ontstapeld, getransporteerd naar de depanner voor het depannen van de eierkoeken en via een borstelunit en een koelsectie getransporteerd naar de stapelaar.

Bakkersland Kerkrade

Waterstraal-snijmachine

De waterstraal-snijmachine kan diverse decoratieve patronen aan het brooddeeg aanbrengen alvorens deze in de oven gaat voor het afbakproces. De machine is eenvoudig los te koppelen van de productielijn voor reiniging en onderhoud.

Bakkersland Waalwijk

Eierkoek-doseermachine

De eierkoek-doseermachine is ontwikkeld en gebouwd om het eierkoekendeeg op bakpapier te spuiten. Het bakpapier wordt via een af- en opwikkelsysteem door de oven getransporteerd en vervolgens worden de gebakken eierkoeken door een transportband naar de inpakafdeling overgebracht.

Perfetti van Melle

Snoepkettingmachine

De snoepkettingmachine is gebouwd voor het sorteren op dikte en zeven van de snoepkralen, om ze vervolgens in de trommel met behulp van de producthouder te sorteren in rijen om zo het elastiek erdoor te rijgen en te knopen/knippen met als eindresultaat de snoepketting.

Contact

    Share This