(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

Speciaalmachine

Van concept tot installatie

Standaardmachines voldoen lang niet altijd aan uw eisen. Soms bestaat de voorziening die u zoekt niet eens, want iedere situatie en elk probleem is uniek. Dat vereist dan een speciale benadering en vraagt om een oplossing op maat, de speciaalmachine. Een traject dat Van Wees Waalwijk tot in de finesses beheerst. Binnen een korte doorlooptijd realiseren wij uw klantspecifieke speciaalmachinebouw, waardoor er binnen uw bedrijf efficiënter gewerkt kan worden.

Perfetti van Melle

Mentos Jumborol verpakkingslijn

Voor het automatiseren van het vullen van rollen Mentos in een cadeauverpakkingskoker, heeft Van Wees Waalwijk een verpakkingslijn ontwikkeld. In de verpakkingslijn worden op hoge snelheid de Mentos rollen uit de “rollen-verpakkingsmachine” overgenomen en in kokers gevuld. Na het vullen wordt de koker voorzien van doppen, geprint en gecontroleerd. Na controle worden de kokers d.m.v. een robot in een doos gelegd en zo staat een nieuwe door Mentos-rollen klaar voor transport naar de consument.

Pally Biscuits

Verpakkingscel rollen biscuit

In samenwerking met Pally Biscuits uit Nieuwegein ontwikkelde machinefabriek van Wees Waalwijk een verpakkingscel voor het verpakken van diverse formaten rollen zoete biscuits, hierbij wordt er gebruik gemaakt van een robot die de rollen koekjes met een hoge nauwkeurigheid in dozen plaatst.

ITM group

Sigarenboormachine

Voor de ITM-group heeft van Van Wees diverse sigarenboormachines ontwikkeld en gebouwd. De sigarenboormachine kan op hoge snelheid de sigaren voorzien van een puntig mondstuk.

Share This