(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

Speciaalmachinebouw: uw gespecialiseerde partner

Bestaat er geen standaard machine voor de handeling die u nodig heeft, dan is speciaal machinebouw de enige oplossing. Van Wees Waalwijk heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van speciaalmachines voor unieke situaties en problemen. Binnen een korte doorlooptijd verzorgen wij klantspecifieke speciaal machinebouw, waardoor er binnen uw bedrijf efficiënter gewerkt kan worden.

Efficiënt productieproces voor speciaalmachines 

Automatisering van het productieproces zorgt ervoor dat er binnen uw bedrijf efficiënter gewerkt kan worden. Van Wees Waalwijk is gespecialiseerd in speciaal machinebouw. Wij hebben speciaalmachines ontworpen en geïnstalleerd voor nagenoeg alle marktsegmenten. Ook de aftersales is bij ons in goede handen. Indien nodig zorgen we voor reserveonderdelen, onderhoud, reparatie en revisie van uw speciaalmachine.

Gerealiseerde speciaalmachines

Helvoet assemblagemachine: Medische Componenten

Perfetti van Melle: Mentos Jumborol verpakkingslijn

Voor het automatiseren van het vullen van rollen Mentos in een cadeauverpakkingskoker, heeft Van Wees Waalwijk een verpakkingslijn ontwikkeld. In de verpakkingslijn worden op hoge snelheid de Mentos rollen uit de “rollen-verpakkingsmachine” overgenomen en in kokers gevuld. Na het vullen wordt de koker voorzien van doppen, geprint en gecontroleerd. Na controle worden de kokers d.m.v. een robot in een doos gelegd en zo staat een nieuwe doos Mentos-rollen klaar voor transport naar de consument.

ITM group: Sigarenboormachine

Voor de ITM-group heeft van Van Wees diverse sigarenboormachines ontwikkeld en gebouwd. De sigarenboormachine kan op hoge snelheid de sigaren voorzien van een puntig mondstuk.

Pally Biscuits: Verpakkingscel rollen biscuit

In samenwerking met Pally Biscuits uit Nieuwegein ontwikkelde machinefabriek van Wees Waalwijk een verpakkingscel voor het verpakken van diverse formaten rollen zoete biscuits, hierbij wordt er gebruik gemaakt van een robot die de rollen koekjes met een hoge nauwkeurigheid in dozen plaatst.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul onderstaand formulier in!

  ONZE GEGEVENS

  Emmikhovensestraat 113
  5145 PB Waalwijk

  Telefoon: (0416) 67 39 67
  Email: info@vanweeswaalwijk.nl

  Officieel zakenvriend van KWF Kankerbestrijding
  Partner van de Green Deal Waalwijk
  Share This
  Optimized with PageSpeed Ninja