(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

Speciaal machinebouw

uw gespecialiseerde partner 

Bestaat er geen standaard machine voor de handeling die u nodig heeft, dan is speciaal machinebouw de enige oplossing. Van Wees Waalwijk heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van speciaalmachines voor unieke situaties en problemen. Binnen een korte doorlooptijd verzorgen wij uw klantspecifieke speciaal machinebouw.

 

Perfetti van Melle

Mentos Jumborol verpakkingslijn

Voor het automatiseren van het vullen van rollen Mentos in een cadeauverpakkingskoker, heeft Van Wees Waalwijk een verpakkingslijn ontwikkeld. In de verpakkingslijn worden op hoge snelheid de Mentos rollen uit de “rollen-verpakkingsmachine” overgenomen en in kokers gevuld. Na het vullen wordt de koker voorzien van doppen, geprint en gecontroleerd. Na controle worden de kokers d.m.v. een robot in een doos gelegd en zo staat een nieuwe doos Mentos-rollen klaar voor transport naar de consument.

Pally Biscuits

Verpakkingscel rollen biscuit

In samenwerking met Pally Biscuits uit Nieuwegein ontwikkelde machinefabriek van Wees Waalwijk een verpakkingscel voor het verpakken van diverse formaten rollen zoete biscuits, hierbij wordt er gebruik gemaakt van een robot die de rollen koekjes met een hoge nauwkeurigheid in dozen plaatst.

ITM group

Sigarenboormachine

Voor de ITM-group heeft van Van Wees diverse sigarenboormachines ontwikkeld en gebouwd. De sigarenboormachine kan op hoge snelheid de sigaren voorzien van een puntig mondstuk.

Share This