(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

Industriële verhuizing

We staan voor uw klaar

Van Wees Waalwijk voorziet in brede technische ondersteuning. Zo staan onze technici staan ook voor u klaar als uw productieruimte heringericht moet worden en/of wanneer machines bestuurd, opnieuw geïnstalleerd of geprogrammeerd moeten worden. Zelfs in geval van industriele verhuizingen kunt u ons inschakelen.

Bij Van Wees Waalwijk hebben we de kennis, machines en expertise in huis om industriele verhuizingen snel en zonder problemen te laten verlopen. We begrijpen zeer goed dat u uw productieproces zo snel mogelijk weer draaiende wilt hebben en schakelen daarvoor de beste middelen en personen in. Onze industriele verhuizingen kenmerken zich door snel, correct en doelmatig handelen. We hebben een groot aantal succesvolle industriele verhuizingen op onze naam staan.

Enkele voorbeelden van industriele verhuizingen door Van Wees Waalwijk: 

Recair

Van 2 naar 1 nieuwe locatie

Sinds de start van de firma Recair in 2000 heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Voor de toekomst wordt een nog grotere groei verwacht en daarom is er in 2014 besloten om te verhuizen van 2 vestigingen naar 1 nieuwe grote vestiging aan de Spuiweg 28 in Waalwijk. Als ‘huisleverancier’ van Recair heeft de firma Van Wees Waalwijk de verhuizing van de machines vanaf 2 locaties zonder productieverlies en met het aanbrengen van de infrastructuur van lucht en elektriciteit in 2 maanden verwezenlijkt.

Dutch Bakery

VERHUIZING TRANSPORTBANDEN

Voor de nieuwbouwlocatie heeft Van Wees Waalwijk voor Dutch Bakery de transportbanden van Tilburg naar Waalwijk verhuisd. Door de ruime ervaring die Van Wees Waalwijk heeft met bakkerijen, is de demontage, het aanpassen, de montage en de inbedrijfstelling van machines onder leiding van een team bestaande uit een projectleider, engineers en E- en M-monteurs in een korte doorlooptijd verwezenlijkt.

Contact

Share This