(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

Industriële verhuizing bij Van Wees Waalwijk

Van Wees Waalwijk voorziet in brede technische ondersteuning. Zo staan onze technici staan ook voor u klaar als uw productieruimte heringericht moet worden en/of wanneer machines bestuurd, opnieuw geïnstalleerd of geprogrammeerd moeten worden. Zelfs in het geval van een industriële verhuizing kunt u ons inschakelen.

Industriele-verhuizing

Uitgevoerde industriële verhuizingen

Recair-core Van 2 naar 1 nieuwe locatie

Sinds de start van de firma Recair-core in 2000 heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Voor de toekomst wordt een nog grotere groei verwacht en daarom is er in 2014 besloten om te verhuizen van 2 vestigingen naar 1 nieuwe grote vestiging aan de Spuiweg 28 in Waalwijk. Als ‘huisleverancier’ van Recair-core heeft de firma Van Wees Waalwijk de verhuizing van de machines vanaf 2 locaties zonder productieverlies en met het aanbrengen van de infrastructuur van lucht en elektriciteit in 2 maanden verwezenlijkt.

Dutch Bakery Verhuizing transportbanden

Voor de nieuwbouwlocatie heeft Van Wees Waalwijk voor Dutch Bakery de transportbanden van Tilburg naar Waalwijk verhuisd. Door de ruime ervaring die Van Wees Waalwijk heeft met bakkerijen, is de demontage, het aanpassen, de montage en de inbedrijfstelling van machines onder leiding van een team bestaande uit een projectleider, engineers en E- en M-monteurs in een korte doorlooptijd verwezenlijkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

 

 

ONZE GEGEVENS

Emmikhovensestraat 113
5145 PB Waalwijk

Telefoon: (0416) 67 39 67
Email: info@vanweeswaalwijk.nl

Officieel zakenvriend van KWF Kankerbestrijding
Partner van de Green Deal Waalwijk
Share This
Optimized with PageSpeed Ninja