(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

Onderhoud en revisie

Het reviseren van een bestaande machine kan een aantrekkelijk alternatief zijn voor de aanschaf van een nieuwe machine. Tevens worden veel storingen, stilstand en bijkomende kosten veroorzaakt door het niet planmatig onderhouden van uw machinepark. Wanneer u te maken heeft met een storing, weet u als geen ander welke nadelige gevolgen dit vaak heeft voor uw organisatie.

Voorkom stilstand, storingen én bijkomende kosten

Door het periodiek en planmatig uitvoeren van preventief onderhoud of een machinerevisie reduceert u het risico op verstoringen tijdens de momenten wanneer u uw machinepark het hardst nodig heeft. Bij het oplossen van een storing wordt er vaak aan symptoombestrijding gedaan of moeten er allerlei spoedkosten gemaakt worden om de productieplanning zo min mogelijk te verstoren. Op een later moment moet er dan nogmaals een reparatie worden uitgevoerd, omdat er te weinig aandacht aan is besteed aan de afstellingen of de juiste onderdelen ontbraken om het daadwerkelijke probleem weg te nemen.

Voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van onderhoud

Gepland onderhoud voeren we vaak uit in de volgende 3 fases:

Voorbereiden

We starten met het inventariseren van de aanwezige problemen. Dit kunnen we doen d.m.v. een inspectie, maar vaak zit er ook al heel veel kennis bij uw medewerkers en kunnen de pijnpunten zo aangewezen worden. Na deze inventarisatie bespreken we de mogelijkheden gaan we de benodigde materialen regelen en/of voorbereidingen treffen.

Uitvoeren onderhoud

Nadat de voorbereidingen zijn getroffen kan het onderhoud worden ingepland op een voor u zo gunstig mogelijk moment Tijdens dit onderhoud gaan we vanzelfsprekend de besproken pijnpunten wegnemen, maar worden ook alle lagers, kettingen en overige bewegende delen gecontroleerd en waar mogelijk gesmeerd. Indien we tijdens deze controle onderdelen tegen komen waarvan de technische staat onvoldoende blijkt, zullen we deze daar waar mogelijk meteen vervangen/repareren. Het grote voordeel is dat Van Wees Waalwijk een behoorlijk machinepark heeft en op deze momenten acuut de benodigde onderdelen voor u kan aanmaken of, door ons grote netwerk aan leveranciers, snel de benodigde onderdelen kan regelen.

Opvolgen onderhoud

Soms blijkt tijdens het onderhoud dat bepaalde onderdelen toch een wat langere levertijd/voorbereidingstijd nodig hebben en daarom niet meteen kunnen worden opgelost. Deze onderdelen zullen we na het uitgevoerde onderhoud voor u aanmaken/bestellen en kunnen we op een later gepland moment voor u vervangen of alvast noteren om uit te voeren voor het volgende geplande periodieke onderhoud.

Service

Door het uitvoeren van periodiek onderhoud zal de kans op storingen aanzienlijk worden gereduceerd, maar kan nooit helemaal worden geëlimineerd. Vanzelfsprekend staan onze mensen ook bij storingen voor u klaar om u te ondersteunen.

Onderhoud en service bij Van wees

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

 

 

ONZE GEGEVENS

Emmikhovensestraat 113
5145 PB Waalwijk

Telefoon: (0416) 67 39 67
Email: info@vanweeswaalwijk.nl

Officieel zakenvriend van KWF Kankerbestrijding
Partner van de Green Deal Waalwijk
Share This
Optimized with PageSpeed Ninja