(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

Altijd een geslaagd productontwerp bij Van Wees Waalwijk

U heeft een goed idee, een gat in de markt gezien of uw product moet verbeterd worden. Elke vraag is een uitdaging op zich, want elke situatie is bijzonder. Van Wees Waalwijk helpt om uw idee vorm te geven tot een passend en altijd geslaagd productontwerp.

De kracht van Wees Waalwijk: alle expertises onder één dak

De kracht van Van Wees Waalwijk is dat wij alles onder één dak hebben. Bij ons komen alles expertises samen, zo ontwikkelen wij samen met u het beste productontwerp. Met deze expertises ontwikkelen we het passende ontwerp op maat:

 • Engineering (zowel mechanisch als elektrisch)
 • Softwareontwikkeling
 • Verspaning (draaien en frezen)
 • Constructie-plaatwerk

Dit betekent dat wij voor u de full-service partner zijn in het meedenken en oplossen van uw maatwerk productontwerp.

De productontwerpen zijn gemaakt en klaar voor gebruik

Hoe gaat het productontwerp proces?

Vanaf het eerste moment denken we met u mee over het ideale productontwerp en kijken we naar een optimale oplossing. Hierbij zal onze engineer u meenemen door het productontwerp-proces om tot een 3D animatie te komen. Omdat Van Wees de beschikking heeft over een eigen productiefaciliteit en een uitgebreid netwerk van toeleveranciers, zijn we ook in staat om uw productontwerp vorm te geven.

De stappen die wij zetten voor het vinden van de optimale oplossing zijn als volgt:

 • Onze engineer zal met u bespreken wat de wensen zijn en vanuit hier zal hij een 3d animatie ontwikkelen.
 • Vanuit dit 3d ontwerp is het mogelijk om uw productontwerp ook daadwerkelijk vorm te geven in ons uitgebreid machinepark.
Productontwerp tekening

Met welke software ontwikkelen wij het ontwerp op maat?

Onze engineers hebben de kennis en ervaring in diverse software pakketten voor het optimaal creëren van de productontwerpen. Dit zijn:

 • SolidWorks 3D (Mechanisch)
 • AutoCad 2D (Mechanisch)
 • Caddy++ (Elektrisch)

Uw productontwerp wordt door onze engineers in samenwerking met de eigen productie in nauw overleg ontwikkeld. Door deze nauwe samenwerking worden ontwikkeling en productie perfect op elkaar afgestemd.

3d afbeelding van productontwerp

Vraagstuk of een goed idee? Neem contact op!

Heeft u ook een vraagstuk bij uw organisatie? Aarzel niet en laat ons voor u een passende oplossing maken. Vul het onderstaande contactformulier in en wij komen spoedig bij u terug.

Uw full-service partner

Op het gebied van machines en services maakt Van Wees Waalwijk alles op klantspecificatie. Een specialisme dat in onze decennialange ervaring nadrukkelijk gestalte heeft gekregen. Onze eindproducten variëren van eenvoudig plaatwerk tot high-tech speciaalmachines voor het automatiseren van complexe productie-processen. Oplossingsgerichtheid is daarbij ons sterkste punt. Bij elke opdracht maken we dat waar. Dag in, dag uit.

Wilt u een geslaagd productontwerp? Neem contact op!

  ONZE GEGEVENS

  Emmikhovensestraat 113
  5145 PB Waalwijk

  Telefoon: (0416) 67 39 67
  Email: info@vanweeswaalwijk.nl

  Officieel zakenvriend van KWF Kankerbestrijding
  Partner van de Green Deal Waalwijk
  Share This
  Optimized with PageSpeed Ninja