(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

Laserlassen met een op maat gemaakte machine van Van Wees Waalwijk

Van Wees Waalwijk is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van klantspecifieke machines. Onze eindproducten variëren van eenvoudig plaatwerk tot volautomatische machines, onder meer voor laserlassen en ultrasoon lassen. We leveren deze speciaal-machines turnkey op. Uiteraard kunt u bij Van Wees Waalwijk ook terecht voor onderhoud, reparatie en revisie.

LASERLASSEN BIEDT BEDRIJVEN ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN

Het heeft een aantal grote voordelen voor bedrijven om ook te kunnen laserlassen, het leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor automatisering. Ook is de warmte-inbreng bij laserlassen laag en van zeer korte duur, zodat er weinig vervorming optreedt en ook dun plaatmateriaal gelast kan worden. Tenslotte kunnen ook niet-metalen zoals kunststof gelast worden met laserlassen.

REEDS GEREALISEERDE LASERLASMACHINE

Met de innovatieve, gepersonaliseerde machines van Van Wees Waalwijk kunnen bedrijven tot dan toe ongekende productiemogelijkheden verwezenlijken, zoals het verbinden van kuststof onderdelen middels laserlassen. Voor een fabrikant van kunststof spuitbussen uit Waalwijk is er een unieke laserlasmachine ontwikkeld. Met deze machine kunnen kunststof onderdelen gehecht worden door middel van laserlas techniek, die vervolgens worden geassembleerd tot een spuitbus.

Contact

ONZE GEGEVENS

Emmikhovensestraat 113
5145 PB Waalwijk

Telefoon: (0416) 67 39 67
Email: info@vanweeswaalwijk.nl

Share This