(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

MAAK ’T WAAR ALS MECHANICAL ENGINEER

Ben jij een mechanical engineer die droomt van het creëren, verbeteren en tot leven brengen van innovatieve machines? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch en gezellig team waar jouw ideeën werkelijkheid worden? Dan is dit jouw kans!

JOUW ROL BIJ VAN WEES WAALWIJK:

Als mechanical engineer ben je creatief in het bedenken, ontwerpen, analyseren en verbeteren van machines. Afhankelijk van de omvang van het project zorg je alleen of samen met jouw projectteam voor een werkend concept binnen het beschikbare budget. Naast de techniek neem je ook machineveiligheid, onderhoud, duurzaamheid en planning mee in het project.

Zodra het ontwerp staat, werk je van jouw ontwerp de 2d tekeningen uit, zorg je voor een deugdelijke werkvoorbereiding en inkoop. Samen met je collega van de constructieafdeling controleer je de hoofdmaten van het machineframe voordat deze naar de coater gaat, en op de terugweg naar kantoor kijk je ook nog even in een CNC freesbank om te zien hoe jouw onderdelen vorm krijgen, je komt er toch langs…

Voor het starten van de montage praat je de monteurs bij en wijs je ze op een belangrijke afstelling die ze écht niet moeten vergeten. Tijdens de montage kijk je uit interesse regelmatig even mee. Je ziet jóuw ontwerp tijdens de testfase tot leven komen!
Wanneer het project is afgerond begin je opnieuw, aan een volgend uitdagend project. Hoogstwaarschijnlijk in een compleet andere branche, vol nieuwe uitdagingen waar jij altijd een antwoord op hebt.

WIE WIJ ZOEKEN:

 • Een creatieve geest met affiniteit voor techniek, de echte techneut is daarbij vaak onderscheidend door zijn/haar technische hobby.
 • Bij voorkeur een HBO-opleiding in werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar. Een sterke klik kan een MBO-opleiding rechtvaardigen.
 • Enkele jaren relevante werkervaring en een gestructureerde denkwijze.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een teamspeler pur sang.
 • Ervaring met 3D-tekenpakketten, bij voorkeur SolidWorks.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

 WAT WIJ BIEDEN:

 • Een uitdagende voltijd (of eventueel deeltijd) baan in een jong en dynamisch engineeringteam.
 • Diverse mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
 • Een competitief salaris, afgestemd op jouw ervaring en competenties.
 • Toegang tot fabrieken en productieprocessen die normaal gesproken buiten bereik zijn.
 • Een hechte, familiale sfeer in een klein bedrijf met ongeveer 40 collega’s; ‘typisch Van Wees’.
 • Gevarieerde activiteiten buiten werktijd, maar nooit verplicht.

WAAROM VAN WEES WAALWIJK?

Bij Van Wees Waalwijk zie je jouw ontwerpen tot leven komen in onze eigen werkplaats. Je bent betrokken bij elk aspect van het proces, van concept tot voltooiing, en jouw bijdrage wordt rechtstreeks gewaardeerd door tevreden klanten. Werk waar je trots op kunt zijn! Bij Van Wees Waalwijk maken we ’t samen met jou waar.

HOE SOLLICITEREN?

Als deze vacature jou op het lijf geschreven lijkt, aarzel dan niet om ons te laten weten waarom jij de perfecte aanvulling bent voor ons team! Stuur een mail met jouw motivatie en cv naar m.musters@vanweeswaalwijk.nl en wij nemen spoedig contact met je op.

LET OP: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature mechanical engineer

ONZE GEGEVENS

Emmikhovensestraat 113
5145 PB Waalwijk

Telefoon: (0416) 67 39 67
Email: info@vanweeswaalwijk.nl

Officieel zakenvriend van KWF Kankerbestrijding
Partner van de Green Deal Waalwijk
Share This
Optimized with PageSpeed Ninja