(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

Turn-key project bij Van Wees Waalwijk

Een turn-key project is een project waarbij Van Wees Waalwijk het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke is voor een machinebouwproject of het aanleggen van productielijnen. Bij deze projecten ondersteunen wij u van begin tot eind. Dit kan in volledig eigen beheer zijn of in samenwerking met partners, waarbij Van Wees Waalwijk het aanspreekpunt blijft van de klant. Omdat het gehele project van A tot Z voor aanvang wordt besproken, kunnen duidelijke prijsafspraken worden gemaakt. Hierdoor komt u als klant niet voor verrassingen te staan. Van Wees Waalwijk regelt het gehele proces en ontzorgt hiermee de klant.

Turn-key projecten bij Van Wees Waalwijk

Hoe gaan wij te werk bij een turn-key project?

Van Wees Waalwijk gaat zorgvuldig te werk bij een turn-key project. Om deze projecten in goede banen te lijden doorlopen wij een aantal stappen. Zo kunnen wij u optimaal begeleiden van begin tot eind. Transparant te werk gaan, daar staan wij voor.

Inventarisatie

Een team bestaande uit een sales-engineer en engineer zal samen met de klant inventariseren wat de omvang van het project is door middel van een Van Wees Waalwijk opgestelde “Checklist”. Hierbij zullen ook de medewerkers van de klant betrokken worden voor hun specifieke kennis en wensen. Bij de inventarisatie zal het tijdsbestek en het beschikbare budget van het project meegenomen worden.

Ontwerp

Zodra alles in kaart is gebracht zal er een SolidWorks 3D ontwerp gemaakt worden om u een realistische voorstelling te geven door middel van een animatie met daarin de simulatie van het proces.

Projectteam

Als de oplossing en het ontwerp de klant aanspreekt, zal er over worden gegaan tot het samenstellen van een team met een projectleider/constructeurs (W), engineer/software (E) en een projectmonteur, die in nauwe samenwerking het ontwerp verder uitwerken. Hierbij zal de klant regelmatig betrokken worden voordat de detailtekeningen voor productie en montage gemaakt worden.

Productie

De productie bij van Wees bestaat uit de afdeling verspaning en constructie waar de onderdelen worden geproduceerd. Vervolgens wordt de gehele machine/productielijn on-site opgebouwd inclusief de besturing. Zodra het geheel werkt, zal de klant worden uitgenodigd voor afname, de factory acceptance test (FAT). Indien gewenst, verzorgt Van Wees Waalwijk ook de training voor het bedienend en onderhoudspersoneel.

Installatie

Onder begeleiding van de projectmonteur zal de machine/productielijn getransporteerd en bij de klant geïnstalleerd worden. Na montage volgt de site acceptance test (SAT) en wordt de installatie opgeleverd. Van Wees Waalwijk beschikt ook over een servicedienst met ervaren monteurs (W en E) die dagelijks voor de klant klaarstaat ter ondersteuning.

Turn-key projecten bij van Wees Waalwijk
Naast turn-key projecten bouwen wij ook speciaalmachines

Enkele gerealiseerde turn-key projecten:

  • Recair: Volledige productieproces voor het samenstellen van een kunststof warmtewisselaar is door Van Wees Waalwijk gerealiseerd. Van ultrasone lastechniek tot robotica met de bijhorende infrastructuur.
  • Banketbakkerij de Maro: In een bestaande productielijn voor het fabriceren van eierkoeken heeft Van Wees Waalwijk een bakplatentransport geïnstalleerd en de interface gemaakt met de bestaande machines.
  • Perfetti van Melle: Voor het verpakken van rollen Mentos in een cadeauverpakkingskoker heeft Van Wees Waalwijk een complete verpakkingslijn ontwikkeld voor het vullen, afsluiten, printen en controleren van de kokers. Het geautomatiseerd vullen van dozen met de cadeauverpakkingskoker is geïntegreerd in de verpakkingslijn.
Turn-key projecten in diverse branches

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

 

 

ONZE GEGEVENS

Emmikhovensestraat 113
5145 PB Waalwijk

Telefoon: (0416) 67 39 67
Email: info@vanweeswaalwijk.nl

Officieel zakenvriend van KWF Kankerbestrijding
Partner van de Green Deal Waalwijk
Share This
Optimized with PageSpeed Ninja