(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

Robottechniek – Van Wees Waalwijk heeft altijd een maatwerk oplossing

Robottechniek maakt het productieproces sneller, nauwkeuriger en goedkoper. Maar al te vaak vragen de handelingen die geautomatiseerd moeten worden om speciaalmachines. Machinefabriek Van Wees Waalwijk is gespecialiseerd in robottechniek voor speciaal machinebouw. We leveren onze maatwerk machines turnkey op. Ook voor het onderhoud, reparaties, revisies en reserveonderdelen kunt u bij ons terecht.

Ruime ervaring in robottechniek

Met robottechniek kunt u uw productielijn deels of helemaal automatiseren. Bij Van Wees Waalwijk is automatisering in goede handen. Wij hebben de afgelopen jaren verscheidene robotiseringsprojecten gerealiseerd voor verschillende branches. Voor bedrijven in de voedingsindustrie ontwikkelden we bijvoorbeeld robottechniek voor het verpakken van rollen snoep en rollen biscuit van verschillende afmetingen.

Cobot: de flexibele, mobiele robot

Naast robottechniek voor het snel en nauwkeurig uitvoeren van één enkele handeling op een vaste plaats, levert Van Wees Waalwijk ook multifunctionele cobots. Op verschillende plaatsen in de productielijn kunnen deze robots steeds weer een andere taak uitvoeren. De collaborerende robots, afgekort cobots, werken samen met uw andere personeel. Ze helpen hen bijvoorbeeld met het beladen en ontladen van de productielijn, zodat uw medewerkers hun taken des te sneller en efficiënter kunnen uitvoeren.

ONZE GEGEVENS

Emmikhovensestraat 113
5145 PB Waalwijk

Telefoon: (0416) 67 39 67
Email: info@vanweeswaalwijk.nl

Officieel zakenvriend van KWF Kankerbestrijding
Partner van de Green Deal Waalwijk
Share This
Optimized with PageSpeed Ninja