(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

Pick and place unit bij Van Wees Waalwijk

De pick and place units van Van Wees Waalwijk worden optimaal afgestemd op uw klantspecificaties en eisen. Onze kennis en jarenlange ervaring staan garant voor een optimale pick and place unit op maat. Van Wees Waalwijk heeft al diverse Pick & Place-systemen toegepast. Denk hierbij aan Tray-vullers, Pallet-stapelaars en Assemblage-machines, waarbij producten snel worden opgepakt, verplaatst en gepositioneerd. En dat op een nauwkeurige en efficiënte wijze… Stuk voor stuk!

Oplossingsgerichte pick and place unit

Op het gebied van machines en services maken we alles op klantspecificatie. Een specialisme dat in onze decennialange ervaring nadrukkelijk gestalte heeft gekregen. Onze eindproducten, zoals de pick and place units, variëren van eenvoudige mechanisaties tot high-tech speciaalmachines voor het automatiseren van complexe productieprocessen. Oplossingsgerichtheid is daarbij ons sterkste punt. Bij elke opdracht voor een pick and place unit maken wij dat waar.

Werkzaamheden diverse branches met oog op kwaliteit

Van Wees Waalwijk heeft een uitermate brede scope. Dat geldt voor de werkzaamheden die we verrichten, maar ook voor de branches die we bedienen. Onze jarenlange brede ervaring op het gebied van reparatie en onderhoud, constructiewerk, machineonderdelen, pick and place units, speciaal machinebouw en productieautomatisering, in nagenoeg alle marktsegmenten, wordt voor elk nieuw project ten volle benut en daarmee waarborgen we onze kwaliteit.

Neem contact op voor de mogelijkheden

U wilt meer weten over onze specialiteit pick and place units? Neemt u dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier of met een van onze deskundige medewerkers op telefoonnummer 0416 67 39 67.

  ONZE GEGEVENS

  Emmikhovensestraat 113
  5145 PB Waalwijk

  Telefoon: (0416) 67 39 67
  Email: info@vanweeswaalwijk.nl

  Officieel zakenvriend van KWF Kankerbestrijding
  Partner van de Green Deal Waalwijk
  Share This
  Optimized with PageSpeed Ninja