(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

Pick and place unit

Van Wees Waalwijk levert de oplossing

De pick and place units van Van Wees Waalwijk worden optimaal afgestemd op uw klantspecificaties en eisen. Onze kennis en jarenlange ervaring staan garant voor een optimale pick and place unit op maat.

Stuk voor stuk

Van Wees Waalwijk heeft al diverse Pick & Place-systemen toegepast. Denk hierbij aan Tray-vullers, Pallet-stapelaars en Assemblage-machines, waarbij producten snel worden opgepakt, verplaatst en gepositioneerd. En dat op een nauwkeurige en efficiënte wijze… Stuk voor stuk!

Van Wees Waalwijk

Op het gebied van machines en services maken we alles op klantspecificatie. Een specialisme dat in onze decennialange ervaring nadrukkelijk gestalte heeft gekregen. Onze eindproducten, zoals de pick and place units, variëren van eenvoudige mechanisaties tot high-tech speciaalmachines voor het automatiseren van complexe productieprocessen. Oplossingsgerichtheid is daarbij ons sterkste punt. Bij elke opdracht voor een pick and place unit maken wij dat waar.

Van Wees Waalwijk heeft een uitermate brede scope. Dat geldt voor de werkzaamheden die we verrichten, maar ook voor de branches die we bedienen. Onze jarenlange brede ervaring op het gebied van reparatie en onderhoud, constructiewerk, machineonderdelen, pick and place units, speciaal machinebouw en productieautomatisering, in nagenoeg alle marktsegmenten, wordt voor elk nieuw project ten volle benut en daarmee waarborgen we onze kwaliteit.

Contact

U wilt meer weten over onze specialiteit pick and place units? Neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier of met een van onze deskundige medewerkers op telefoonnummer 0416 67 39 67.

Contact

    Share This