(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

Doorgroeien binnen Van Wees

Bij van Wees zijn we blij met onze medewerkers. Dat medewerkers kunnen en willen groeien binnen ons bedrijf maakt ons trots. De afgelopen periode zijn er weer mooie verschuivingen binnen de organisatie geweest! Waar aan de ene kant een medewerker zijn pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, ontstaat er aan de andere kant ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Maikel en Willem hebben een mooie stap gezet binnen van Wees
Maikel en Willem hebben een mooie stap gezet binnen van Wees

René

De eerste verschuiving vindt plaats bij René. René heeft zich de laatste jaren naast zijn functie als Sales manager, steeds meer ontfermt over de planning en productie. Daarom zal René van Heijst deze rol van Operations manager binnen van Wees gaan invullen en daarmee zal hij gaan fungeren als spil tussen de productie (onder leiding van de productieleiders Mehmet en Harmen)  en het bedrijfsbureau.

Willem

Willem komt het sales team versterken en zal geleidelijk verschillende taken van René gaan overnemen. Daarom is Willem per direct toegetreden tot het MT en zal in de komende tijd de rol van Sales manager over gaan nemen.

Maikel

Maikel is al sinds 2008 werkzaam bij Van Wees. Vanuit zijn technische achtergrond heeft hij een mooie persoonlijke groei doorgemaakt. Dit heeft erin geresulteerd dat Maikel als Technisch manager zal toetreden tot het MT en daarbij de rol van Harrie overneemt.

Willem & Maikel zijn onlangs geïnterviewd door Regioinbedrijf. Dit artikel kun je hier lezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou binnen Van Wees Waalwijk? Neem dan contact met ons op!

    Share This
    Optimized with PageSpeed Ninja