(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

Speciaal machinebouw: Van Wees Waalwijk is uw full service partner

Bestaat er geen standaard machine voor de handeling die u nodig heeft, dan is speciaal machinebouw de enige oplossing. Van Wees Waalwijk heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van speciaalmachines voor unieke situaties en problemen. Binnen een korte doorlooptijd verzorgen wij uw klantspecifieke speciaal machinebouw.

Speciaal machinebouw: uw gespecialiseerde partner

Automatisering van het productieproces zorgt ervoor dat er binnen uw bedrijf efficiënter gewerkt kan worden. Van Wees Waalwijk is gespecialiseerd in speciaal machinebouw. Wij hebben speciaalmachines ontworpen en geïnstalleerd voor nagenoeg alle marktsegmenten. Ook de aftersales is bij ons in goede handen. Indien nodig zorgen we voor reserveonderdelen, onderhoud, reparatie en revisie van uw speciaalmachine.

Reeds gerealiseerde speciaalmachines

Van Wees Waalwijk heeft de afgelopen jaren verscheidene klantspecifieke machines geleverd aan bedrijven in de voedingsindustrie. Zo hebben we voor Mentos en Pally Biscuits robotcellen ontwikkeld voor het verpakken van rollen snoep en biscuits. Onze speciaal machinebouw voor een bakkerij omvatte onder meer een robot die meerdere bakvormen van verschillende grootte kan oppakken. In een vloeiende beweging wipt de speciaalmachine de taarten uit de vorm op een transportband. Naast dit soort zelfstandig opererende machines, ontwikkelen we ook mobiele cobots die verschillende taken kunnen aanleren.

ONZE GEGEVENS

Emmikhovensestraat 113
5145 PB Waalwijk

Telefoon: (0416) 67 39 67
Email: info@vanweeswaalwijk.nl

Officieel zakenvriend van KWF Kankerbestrijding
Partner van de Green Deal Waalwijk
Share This