(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

Bakplaten handling: Van Wees Waalwijk levert de oplossing

 

Van Wees Waalwijk

Wij leveren de meest uiteenlopende transportsystemen, waaronder de handling van bakplaten. Systemen die uitgevoerd kunnen worden met kunststof of metalen kettingen, of met tandriemen, eventueel compleet geleverd met overzetter, borstelunit, invetunit, loader en unloader voor een complete handling van de bakplaten tot en met de transportwagens.

Van Wees Waalwijk heeft een uitermate brede scope. Dat geldt voor de werkzaamheden die we verrichten, maar ook voor de branches die we bedienen. Onze jarenlange brede ervaring op het gebied van reparatie en onderhoud, constructiewerk, machineonderdelen, speciaal machinebouw en productieautomatisering, in nagenoeg alle marktsegmenten, wordt voor elk nieuw project ten volle benut en daarmee waarborgen we onze kwaliteit. Neem als voorbeeld onze bakplaten handling, een uniek systeem dat afgestemd is op de wensen van u als klant.

Contact

U wilt meer weten over onze specialiteit van bakplaten handling? Neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier of met een van onze deskundige medewerkers op het telefoonnummer
0416 67 39 67
.

Contact

    Share This