(0416) 67 39 67 info@vanweeswaalwijk.nl

Apparatenbouw: Van Wees Waalwijk, uw full service partner

Van Wees Waalwijk beheerst de apparatenbouw als geen ander, met name de klantspecifieke apparatenbouw. Wij realiseren de meest uiteenlopende projecten, van eenvoudige tot aan complexe apparatenbouw.

Apparatenbouw is een combinatie van disciplines

Van Wees Waalwijk heeft een uitermate brede scope. Dat geldt voor de werkzaamheden die we verrichten, maar ook voor de branches die we bedienen. Onze jarenlange brede ervaring op het gebied van reparatie en onderhoud, constructiewerk, machineonderdelen, speciaal machinebouw en productieautomatisering, in nagenoeg alle marktsegmenten, wordt voor elk nieuw project ten volle benut en daarmee waarborgen we onze kwaliteit.

Bij apparatenbouw komt het juist neer op de combinatie van de uiteenlopende technische disciplines en in het beheersen daarvan, zoals engineering, onderdelen fabricage, montage, testen en installeren. Wij beschikken over alle vaardigheden en vakkennis op het gebied van de apparatenbouw en dat bewijzen wij bij Van Wees Waalwijk al meer dan 105 jaar.

Contact

U wilt meer weten over ons specialisme apparatenbouw? Neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier of met een van onze deskundige medewerkers op het telefoonnummer 0416 67 39 67.

Contact

    Share This